Home
Coaching
Personal Training
Onderwijs
Basketbal
Basketbal CV
Andere sporten
Workshops
Opdrachtgevers
Referenties
Publicaties
Contact
CV

Neem direct contact op:
Tel: 06 55233382
E-mail: jaapverhagen@me.com

Referenties

Referenties onderwijs
Referenties Basketball
Referentie vrijwilligerswerk
Referenties Coaching

Referenties onderwijs

Ik heb het genoegen gehad om de lessen voor mijn gymbevoegdheid van Jaap te mogen ontvangen. Wat een leerzame en leuke lessen met veel humor!
Jaap is een docent die weet waar hij over praat en vooral de studenten zelf laat nadenken. Hoe kun je de kwaliteit en intensiteit van een spel of oefening verbeteren is een vraag die regelmatig voorbij komt.
Hij laat je veel bewegen en alles zelf ervaren tijdens de lessen. Ook de evaluaties en het kritisch nadenken over de les zijn top om te mee te maken.

Ik ben ontzettend blij dat ik deze opleiding heb mogen volgen onder leiding van Jaap. Ik heb heel erg veel geleerd en ontzettend veel bagage meegenomen voor mijn gymlessen op de basisschool.

Mark uit Venlo

In de 3 praktijkdagen die ik bij jou heb mogen volgen vond ik de wijze van lesgeven / doceren erg prettig. Je haalde verschillende praktijk situaties aan waardoor het boek / de theorie ging leven. Je uitleg was duidelijk en niet voor meerdere interpretaties mogelijk
Daarnaast gaf je verschillende tips die we direct konden toepassen in de praktijk lessen. Ook bestede ruim de tijd voor de softskills van het vak; hoe benader je de consument, maar ook de opstelling van de fitness apparaten en wat allemaal van invloed heeft op de uitstraling van een fitsnessorganisatie (en waar je zelf direct invloed op kan uitoefenen)
Veel praktijk geoefend waarbij er een erg open en veilige sfeer aanwezig was, waardoor iedereen maximaal kon oefenen.
Je gaf ook oefeningen op waarbij buiten de standaard oefeningen moet worden gedacht (speerwerper, schaatser). Hierdoor werd je verplicht om praktijk en theorie samen te voegen.
Het waren 3 intensieve maar zeer plezierige dagen
Nogmaals dank!

Marco, cursist Fitnesstrainer A via NHA

Mijn praktijkdagen van de NHA waren een feestje om naartoe te gaan. Ik heb ontzettend veel geleerd in Driebergen. Jaap is een fijne man met veel geduld, humor op z'n tijd en ontzettend veel kennis! En hij weet deze kennis ook nog op een hele fijne manier over te brengen. Aanrader!

Francien, cursist Fitnesstrainer A via NHA

Beste meneer Verhagen,
Dank voor uw presentatie tijdens onze teamvergadering. De teamleden hebben deze als zeer nuttig ervaren. Het bewegings onderwijs op De Wilsdonck kan zeker een impuls gebruiken. De door u aangegeven verbeterpunten: - meer samenwerking tussen de leerkrachten, - eventueel aanschaffen van een nieuwe methode bewegings onderwijs, - controle van de materialen, - scholing van de leerkrachten zullen wij zeker in het team bespreken. Na het teamoverleg zullen we bepalen waar onze prioriteiten liggen en met welke verbeter punten we gaan aanpakken. Nogmaals hartelijk dank en hopelijk kunnen we in de toekomst nogmaals van uw expertise gebruik maken.

De heer J. van Vessem, directeur basisschool De Wilsdonck Raamsdonksveer Tel: 0162-512315 info@dewilsdonck.nl

De heer Jaap Verhagen van Veronon.nl heeft bij ons workshops ‘Bewegingsonderwijs’ verzorgd. Deze workshops hebben plaatsgevonden tijdens onze praktijk dag in maart 2011. De workshops duurden 75 minuten en de volgende items zijn behandeld:
-Doel bewegingsonderwijs, verbetering, differentiatie en intensivering. Ook is men met praktijk opdrachten aan de slag gegaan.
De evaluaties van de deelnemers waren positief, men vond het enerverend, stimulerend en gaf een aanzet tot meer betrokkenheid bij bewegingsonderwijs.

Variva Opleidingen
Ronald Verbers
Telefoon: 0628635973
Maart 2011


Referenties Basketball

Ik heb Jaap al jaren geleden leren kennen als een veelzijdige, gedreven en vastberaden man. Hij weet wat hij wil en weet ook hoe hij daar wil komen. Hij staat open voor vernieuwingen en kansen.

Soms wil Jaap door zijn gedrevenheid wel eens iets te nadrukkelijk aanwezig zijn waardoor andere mensen zich soms wat ongemakkelijk gaan voelen. Daardoor zullen zij zich minder makkelijk open opstellen.

Zijn gedrevenheid wil hij ook graag terugzien in vooral zijn sportieve omgeving waar ik het meest mee te maken heb gehad. Daardoor heeft Jaap het wel eens moeilijk met mensen die alles wat meer relativeren en er misschien minder moeite voor willen doen. Dan heeft Jaap er ook geen moeite mee om dan toch die soms moeilijke beslissingen te durven nemen (een speler of speelster uit een selectie zetten bijvoorbeeld) ook al zou het gaan om de veruit meest getalenteerde speler. Het team belang gaat voor!

Edwin Jespers Basketbal vereniging Glaslijn Barons
Tel: 06 – 51118277 jep@barons.nl

Jaap heeft 3 jaar als hoofdcoach van onze landelijk spelende Junioren gefunctioneerd. Zijn gedrevenheid en passie voor het spel is voor de ontwikkeling van zijn spelers en het team goed geweest. Hij is een hard werkende trainer coach die, zichzelf en zijn spelers uitdaagt het beste te geven...Altijd.

Hij is een loyale persoonlijkheid met een hang naar perfectionisme.

Chris Vriens, Technisch verantwoordelijke Basketbal vereniging High Five 2002 - 2009, Tel: 06-54790179

Via de basketballwereld heb ik kennis gemaakt met Jaap. De eerste keer was tijdens de NBB Camps in 2006, Jaap was headcoach bij dit camp en ik was de campmanager. Vanwege onze rollen binnen de camp hadden wij veel moeten samenwerken, wat erg goed verliep. Jaap had een duidelijk doel voor ogen en communiceerde dit goed naar de mensen die alles moesten uitvoeren. Hierdoor heerste er een goede werksfeer, er werd hard gewerkt maar er was ook voldoende ruimte voor gezelligheid. Terug kijkend op het camp moet je zeggen dat het een geweldige week is geweest en dat Jaap hier een hele grote rol in heeft gehad.

Daarnaast heb ik ook bij het project basketball in de kinderopvang samen gewerkt met de Jaap. Ik leidde het project vanuit de NBB en Jaap was de contactpersoon bij BS Weert/ Basketball Promotie Limburg. Tijdens het project heb ik veelvuldig met Jaap moeten schakelen wat erg goed ging. Jaap reageerde snel en wanneer hij zelf het antwoord niet kon geven dan ging hij er achteraan dat hij het antwoord te weten kwam.

Kortom de samenwerking met Jaap is mij altijd goed en positief bevallen.

Met vriendelijke groet,
NEDERLANDSE BASKETBALL BOND

Giel Krol
Projectmedewerker Basketball Unites!
Nederlandse Basketball Bond

Wattbaan 31-49
3439 ML Nieuwegein
T +31. (0)30 75 13 507
www.basketball.nl

Jaap Verhagen heb ik leren kennen als collega coach van een aantal NBB Camp, in de periode 2004 – 2008, op de Stay Okay Hostel te Elst. Samen met 8 andere collega coaches hebben we onder leiding van een hoofdcoach 100 kinderen de fijne kneepjes van het basketbal geleerd. De gedrevenheid van Jaap kwam op dit kamp duidelijk naar voren op de prettige wijze waarop hij met jonge mensen omgaat en ze te motiveren om het maximale uit zichzelf te halen. Complimenteus als het kan en kritisch als het moet. Al vrij snel liet Jaap doorschemeren dat hij de uitdaging van het hoofdcoachschap wel op zich wilde nemen. Organisatietalent en het correct managen van een gehele week met 100 campers en 10 eigenwijze coaches zijn capaciteiten die een hoofdcoach moet bezitten. Jaap heeft laten zien deze eigenschappen te bezitten getuige een succesvolle week met louter positieve reacties van de campers.

Nanne Klompstra
Leeuwarden
nanneman@upcmail.nl

Jaap heeft zich bewezen als een betrouwbare en toegewijde clinician voor het geven van basketbalclinics voor gelijke behandeling, respect en tegen discriminatie. Jaap is flexibel en staat voor je klaar.

Jochen Dekker
Consultant Sports & Human Society at RADAR


Referentie vrijwilligerswerk

Jaap is al jaren een zeer gedreven collecte-organisator voor onze stichting, de NSGK voor het gehandicapte kind. Wat mij als regio-coorindator daarbij opvalt is dat Jaap zeer positief en accuraat is als het gaat om het uitoefenen van zijn werkzaamheden. Goede communicatieve vaardigheden en nauwkeurig werken zijn Jaap op het lijf geschreven. Tot slot wil ik vermelden dat Jaap een prettige organisator is om mee samen te werken, die ik niet graag mis binnen onze organisatie.

Ingrid Zwets (regio coördinator NSGK)

Jaap Verhagen zet zich al jarenlang in voor de organisatie van de collecte voor NSGK, voor het gehandicapte kind. Met veel enthousiasme en overgave weet hij elk jaar weer een groep van behulpzame vrijwilligers om zich heen te verzamelen die met de collectebus op pad gaan. Daarnaast gaat hij zelf ook langs de deuren en weet hij met zijn collectantenteam elk jaar weer een prachtige opbrengst bij elkaar te lopen.

Als NSGK prijzen we ons gelukkig met zulke trouwe organisatoren waar we elk jaar weer een beroep op mogen doen. Het is goed om te merken dat ons doel ook anderen aanspreekt die dit omzetten in hun vrijwillige bijdrage. Voor meer informatie over NSGK, bezoek ook eens onze website, www.NSGK.nl, en meldt u net als Jaap aan als vrijwilliger.

Vriendelijke groet,
Ivonne Reijnders
Promotor Collecte
076- 5310795


Referenties Coaching

Ik ken Jaap als een enthousiaste en professionele ondernemer die in staat is om buiten de bekende kaders te denken.
Hij werkt op zijn manier maar is hierbij ook in staat om mee te denken aan aan te sluiten bij de behoefte en denkwijze van de ander.
Het is daarom ook dat zijn ondernemingen een succes zijn en blijven in de toekomst en hem graag in mijn netwerk heb.

Birgitte Vlamings,
Eigenaar-Pedagoog, Coach en Masseur bij GRIB-it, www.grib-it.com

Na mijn scheiding eind 2014 ben Ik in contact gekomen met Jaap.
Jaap heeft mij enorm geholpen om alles een plekje te geven, dingen te 'accepteren' en om weer verder te gaan.
Jaap is recht door zee en eerlijk.
Hij geeft mij meerdere zetjes in de goede richting gegeven.

Hij heeft me handvatten gegeven om weer verder te gaan en daar heb ik nog steeds veel aan.
Esther uit rotterdam

Beste Jaap,
Bedankt voor de hulp bij mijn presentatie angst. De mensen waren super tevreden en ik zelf ook over hoe de presentatie verliep.

Nooit gedacht dat we met drie gesprekken en een paar simpele oefeningen ervoor konden zorgen dat ik nu met veel meer zelfvertrouwen kan presenteren.
Ik krijg er zelfs (een beetje) plezier in.
Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer.
Vriendelijke groet,
Simone

Hallo Jaap,
Bedankt voor je hulp, de gesprekken en oefeningen die we hebben gedaan, hebben enorm geholpen. Ik had niet gedacht, dat ik na 3 keer met je af te spreken, me al zoveel beter te voelen. Ik slaap weer rustig en de paniekaanvallen zijn verdwenen. Nogmaals, bedankt

Stefanie R. Made

Beste Jaap,
Natuurlijk wil ik een stukje voor je schrijven. Wanneer ik terug kijk op onze ‘sessies’ en het feit dat ik nu veel beter om kan gaan met mijn scheiding, kan ik alleen maar enorm dankbaar zijn. Hoewel ik nogal sceptisch was over hypnose e.d., ben ik erg blij, dat ik nu weet hoe ik mijn negatieve gevoelens kan omdraaien en met een veel positiever gevoel in het leven kan staan.

Vriendelijke groet,
Jan H. Oosterhout