Home
Coaching
Personal Training
Onderwijs
Basketbal
Basketbal CV
Andere sporten
Workshops
Opdrachtgevers
Referenties
Publicaties
Contact
CV

Neem direct contact op:
Tel: 06 55233382
E-mail: jaapverhagen@me.com

Coaching

Runningtherapie

Heeft u behoefte aan een sparringpartner of advies in uw werksituatie of persoonlijke leven?

Waarschijnlijk kan ik u helpen. Mijn aanpak is praktisch van aard en gebaseerd op verschillende technieken en methodes.

De belangrijkste daarvan is NLP, ofwel Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierbij streef je naar een leefwijze waarbij je, je goed voelt en in staat bent goed naar oplossingen te zoeken.

Dit  werken naar oplossingen is een belangrijk onderdeel in mijn aanpak. Ik heb de ervaring dat de oplossing meestal  al in de persoon of organisatie aanwezig is. Daarbij kan ik helpen die naar boven te krijgen.

In mijn ogen is het dan ook niet zo dat mensen bijvoorbeeld depressief, faalangstig of neurotisch zijn. Nee ze hebben zich, met een positieve intentie, aangeleerd om zich zo te gedragen. En gedrag is te veranderen. Dat wil dus zeggen dat iemand kan afvallen of kan stoppen met roken, maar ook kan stoppen met zich depressief te voelen of kan stoppen met zich slecht te gedragen in een relatie, of beter om kan leren gaan met het gedrag van iemand anders. Dit geld zeker niet alleen voor personen, maar ook voor bedrijven en andere instanties.

Momenteel werk ik al met organisaties, zakenmensen, sporters, leerlingen en studenten om hun zakelijke of privésituatie te verbeteren en hun prestaties te optimaliseren.

Onder het kopje referenties, kunt u lezen, wat een aantal personen, over mij te vertellen heeft.

Wilt u weten of we iets voor elkaar kunnen betekenen?  We kunnen dan als eerste stap een vrijblijvend en gratis oriënterend gesprek voeren.

Bekijk de flyer!

Runningtherapie

Runningtherapie is het therapeutisch inzetten van een rustige duurloop onder begeleiding van een runningtherapeut als aanvullende behandelvorm voor mensen met psychische klachten. Van buitenaf bekeken kan runningtherapie lijken op een reguliere hardlooptraining, maar runningtherapie kan worden gezien als een fase tussen niet sporten/bewegen enerzijds, en deelname aan reguliere sport-/beweegactiviteiten anderzijds.

Sinds 2014 biedt vernonon.nl ook Running Therapie aan als aanvulling op coach activiteiten, deze kunnen prima complementair werken. Er zijn mensen bij wie Running therapie als lossen coaching wordt gebruikt en bij anderen is het hardlopen een vervolg of aanvulling.

Hebt u problemen om in actie te komen of andere geestelijke ongemakken dan kan Running Therapie voor u een prima oplossing zijn. Neemt u aub contact op voor een gratis intake gesprek.