Home
Coaching
Personal Training
Onderwijs
Basketbal
Basketbal CV
Andere sporten
Workshops
Opdrachtgevers
Referenties
Publicaties
Contact
CV

Neem direct contact op:
Tel: 06 55233382
E-mail: jaapverhagen@me.com

Basketbal

Reeds 20 jaar ben ik actief in de basketbal wereld. Eerst als speler tot op landelijk niveau, maar ook al snel als trainer/coach en opleider. Ik ben in het bezit van het hoogste diploma van de Nederlandse Basketbal Bond en werk al een aantal jaren als docent voor dezelfde NBB.

Binnen een aantal verenigingen en op basketbal kampen in binnen- en buitenland heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid. Daarnaast ben ik een trouw bezoeker van allerlei clinics in binnen- en buitenland.

Mijn ideeŽn zijn helder en toepasbaar bij zowel jeugd als senioren. Bij een aantal verenigingen ben ik nauw betrokken geweest bij het opstellen, uitvoeren en evalueren van jeugd- en opleidingsplannen.

Door mijn achtergrond als docent Lichamelijke Opvoeding en docent gezondheidszorg en Welzijn is mijn kijk op bewegen ruimer en gedetailleerder dan die van mensen die alleen een opleiding bij een sportbond hebben genoten.

Wanneer uw vereniging een verdere stap wil zetten richting (semi-) professionalisering, neem dan contact met mij op.

Artikel BN De Stem: http://www.bndestem.nl/sport/sport-regionaal/wbb-giants-bouwt-maar-blijft-realistisch-1.4012593Voor de volgende verenigingen verzorgde ik clinics en/of trainers cursussen

Almonte
Eindhoven

Barons
Breda

Basketball Stars
Weert

Giants Academy
Bergen op Zoom

Green Eagles
Weert

High Five
Tilburg

Jumpers
Den Haag

Jumping Giants
Nederweert

Lokomotief
Leiderdorp

Rotterdam Challengers
Rotterdam

www.rotterdambasketbal.nl

Springers
Gouda

Upstairs BSW, Weert
Weert

Virtus
Werkendam

Waldric
Woudrichem/Almkerk

WBB/Giants
Bergen op Zoom